​Ані на вулкані

by - октября 03, 2015

Ті з вас хто знають, що Етна це діючий вулкан, ще й найвищий в Європі, який востаннє давав про себе знати ... чекайте, дає про себе знати постійно (принаймні з 2013-го і по сьогодні його активність знаходиться у стані "ongoing"), от ті з вас можуть звісно подумати що ці горе-батьки геть уже "страх потєрялі". Прямо бачу як хтось десь каже: "Нюся, а ти чула, як ота Анна, що в Швейцарії, поїхала на Сицилію, а там свою годовалу дитинку запхала на саму Етну? Нюся, там же лава тече, димить земля під ногами, я в інтернеті бачила! Куди її чоловік дивиться, тої Анни, Нюся, ааа, він теж там був? Хоть би мати їй щось сказала, тій Анні. Що це за батьки у наш час пішли... Ось коли я була молода..." Любі мої, що я можу сказати, щоб нас якось виправдати? А нічого.


Знаєте, я щиро впевнена, що ми от саме зараз є батьками нового покоління, нового тисячоліття, якщо хочете. Зараз багато всього змінилося. Памперси, автокрісла,  дитячі ліжечка і харчування - все це і навіть більше продається і здається буквально всюди. Зараз подорожувати стало як ніколи легко. А якщо маєте правильні документи і трохи грошей, то ще й доступно​! От я і прийшла до висновку що якщо обирати між сусідським майданчиком з гарним пісочком і морським пляжем з теплою водою, то​​ я схиляюсь до останнього. От бачите, не хотілося, а виправдання таки написала :)

​І ще. Щоб нікому не здавалося, що подорожувати з дитятком аж так легко. Адже поїзди так само запізнюються, автобуси ламаються, сонце пече, морський вітер дує, хвилі в морі на півнеба, туристи штовхаються, комашки кусаються і т.д., а у вас на руках людинка, якій неважливо, де ви і чим займаєтеся, і якщо вона хоче їсти у переповненому потязі чи на безлюдному вулкані, то вона поїсть, якщо хоче спати, то вона поспить, але спершу вона вам (і всім у радіусі 56-ти метрів довкола) дуже виразно, голосно і з інтонаціями про це все розкаже, потім покаже, а потім коли настає ніч, ви будете думати "Господи, і чого я не залишила її бабусям, як всі нормаьні люди?". А потім настане новий день, і ви разом зі своїм малюком відкриваєте світ, і нема в тому світі за це нічого кращого... 

​Отже, ви все правильно зрозуміли - Ані побували на справжньому вулкані! Навіть на двох, якщо забігати наперед. А ще ми відкривали маленькі Еольскі острови, насолоджувалися арабсько-норманською архітектурою, потрапляи в нетрі великого міста і в самі серця маленьких, бродили по древніх ущелинах і кольорових вуличках, карабкались по скелям, купались на "дихаючих" газами пляжах, ловили штормові хвилі, будували з вулканічного піску, топтались по руїнам древніх амфітеатрів, смакували місцевими морепродуктами та неймовірними винами... Одним словом, все було класно! 

​Ми на Сицилії, любі друзі, і далі буде ой як багато...​​






You May Also Like

0 коммент.